Descoperiți case potrivite pentru familii de rezervat în L . A . în partea Brentwood. Cartierul este orientat spre familie, are școli bune și este o comunitate bine întreținută. Este posibil să nu le placă persoanelor singure această locație. Are un cost al vieții foarte ridicat. Dacă închiriați o casă în zona Los Angeles Brentwood, veți fi cuprins de unități frumoase și nu veți avea probleme de parcare.

Ce fel de mâncare ești? Zona are restaurante care servesc aproape orice bucătărie. Los Angeles publică online un ghid de mese care vă poate ajuta să vă alegeți restaurantele în funcție de bucătărie sau tarife. Îl actualizează anual, așa că tind să fie mai puțin obligați să aleagă unul care a încetat.

Teatrul Kodak, acasă la restaurantul Oscar, poate fi o priveliște fabuloasă pe care să o aruncați o privire. Muzeele din LA sunt minunate. Există parcuri tematice care sunt orientate către industria dvs. de filmare, cum ar fi Universal Studios Hollywood, alternative aici . restaurante și crame grozave și, desigur, autobuze turistice ale caselor celebrităților care pleacă în fiecare oră la oră. O vizită la House of Blues de pe Sunset Strip este educativă pentru a petrece o seară în D.A.

Calea începe în Pacific Palisades, în cel mai nordic obiectiv. Se întinde dincolo de cluburile de plajă exclusiviste înfundate din Santa Monica, cu terenurile lor de paddle tenis, băuturi mixte, precum și pe structurile de joacă de nisip și scufundări sub Santa Monica Pier și Pacific Place. Începeți prin a închiria o motocicletă aici în partea de sus și plănuiți să o luați până la capăt. Sunt disponibile o varietate de biciclete, de la tradiționale la bi, tri și chiar dragster de top, relaxate. Opțiuni de cuplu o mulțime de mâncare și băuturi de-a lungul drumului, cititorii vă aduc portofelul; Aparatul magnetic de apă este pentru a împacheta prânzul sau cina. După ce răsfoiți cluburile de pe plajă de la distanță, faceți o baie rapidă și relaxați-vă la Annenberg Beach House. Sistemul, singurul club de plajă deschis publicului, vă oferă, evident, o piscină extrem de satisfăcătoare și o ocolire cu gustări.

Studio City – Studio City este recomandarea mea pentru familii, deoarece este unul dintre puținele locuri în care puteți mânca, bea, face cumpărături și vă puteți juca în apropierea casei dvs. De asemenea, este ușor accesibil la Hollywood, Burbank, Encino, Downtown sau Beverly Hills. Denumită în mod obișnuit poarta de acces între Valea San Fernando împreună cu restul Los Angeles-ului.
Ai putea dori pentru a face un tur al lui George Celsius. Muzeul Page pentru a face plăcere într-o vizită lămuritoare oricine poate vizita faimoasele La Brea Tar Sets. Este o piatră de hotar recunoscută la nivel național pentru Motorola. O vacanță mai fizică s-ar gândi la o drumeție pe Griffith Park, oferind practic o experiență apropiată cu faimoasa scriere de la Hollywood este că.

restaurante O altă piață/restaurant, Fish King este o resursă excelentă pentru a lua masa sau pentru a obține fructe de mare proaspete pentru a le pregăti la imobiliare. Uitați-vă la scoici, supe și fish and chips. Acesta poate fi un loc complet casual, așa că relaxați-vă și savurați fructele de mare. Vizitați-vă pentru prânz și comandați niște fructe de mare proaspete pentru a pregăti cina în timp ce vă aflați acolo.

Povestea spune că ei nu s-au născut doar în acest fel. Și o mare parte a deciziei de a face transplant de păr este că locuiești într-un singur loc din California de Sud, unde a rămâne la modă și la modă este atât de important. A cui ambiție este să rămână vizibil doar la unul dintre restaurantele de top precum Coogie’s sau BeauRivage din Malibu, împreună cu o linie de păr în retragere? restaurant Multe importante, adoptând exact cum să găsești cea mai bună selecție pentru a obține acest tip de operație de păr pentru insuficiența părului. Și fie că mergi pe debarcaderul din Malibu sau pe promenada din Santa Monica, metodele asociate cu tratamentul căderii părului sunt numeroase, așa că alegerea unuia potrivit este foarte importantă!

Acesta nu este servit în majoritatea locațiilor care vând mâncare cușer, dar este un element important din meniu, deoarece, de obicei, restaurantele fie fac un anumit fel de mâncare extrem de bine, fie prost instalat. Challah-ul trebuie să fie moale și să ofere o bază bună, în timp ce sosul picant de harissa și merguezul bogat și fraged fac masa. Cu atât de multe modalități de a strica acest fel de mâncare, știi că ai găsit un câștigător dacă descoperi un local care s-ar putea să fie potrivit.

Ne-am oferit voluntari la școlile primare din Watts, în care cartierul arată ciudat de semnificativ înainte de o revoltă de vehicule din 1965. Mergem spre nord, spre Calabasas și ne îndreptăm spre vest pe Los Virgenes, sus și peste lanțul muntos Santa Monica, până când drumul ne scuipă. de către Universitatea Pepperdine privilegiată de pe ţinutul oceanului. Este o diferență uimitoare de teren și economie, poate fi, de asemenea, ceva ce îmi place cel mai mult la Los Angeles. Cel bun cel rau si cel urat. Caracteristici a se găsește adesea un oraș din cele mai bogate locații, iar umanitatea în cea mai bună calitate se găsește adesea în sud-est și sud-centrul LA în inimile persoanelor care lucrează neobosit pentru a face viața mai bună pentru oameni.
Ce zici de un timp de calitate cu iubitul tău? O plimbare pe plajă sau o plimbare cu bicicleta pe debarcaderul Santa Monica, care oferă covoare, pentru a vă elibera după o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice. Există, de asemenea, plimbări de distracție și, când se adaugă plimbare, veți ajunge pe plaja din Veneția, unde magicienii, artiștii stradali și halterofilii concurează pentru atenția dumneavoastră. Pentru mama folosește cumpărăturile disponibile la 3rd workout street Promenade din Santa Monica.|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *